Franciscusgenootschap.nl

De filosofie van het Franciscusgenootschap is dat een ieder recht heeft op een goed leven. Gezien dat feit organiseren wij activiteiten zowel national als international ter realisering van onze filosofie.

Met onze sociale activiteiten en projecten wil het Franciscus-genootschap allen de kans bieden om zich te ontwikkelen. Dat is onze doelstelling. Daarbij is het onze overtuiging dat wij ook door het steunen van lokale projecten de economie direct en indirect stimuleren, en daarmee structurele verbeteringen teweeg kunnen brengen.

Om dit te bereiken bieden wij hulp in de vorm van onder anderen kosteloze maaltijden, en sociale maatschappelijke hulp aan allen die in nood verkeren. Het organiseren van activiteiten op het gebied van sport en beweging," sociale vaardigheden en persoonlijke hygiëne maken ook deel uit van onze doelstellingen. Onze visie is om er zeker van te zijn dat wij met lokale activiteiten structurele hulp teweeg kunnen brengen. http://www.socialedienstveluwerand.nl/particulier/voorbeelden-sociale-culturele-en-sportieve-activiteiten_3323/